Ontwerp

 

Ontwerpstudio DIT ontwerpt interieurs, interieurelementen en meubilair voor particulieren, kantoren, praktijken en winkels. Tevens geven we adviezen op het gebied van interieurindeling, kleur, materiaalgebruik en verlichting.

Ook al kunnen de opdrachten nog zo verschillend zijn, een goed ontwerp onderscheidt zich wanneer er een juiste balans tussen functionaliteit, identiteit en esthetiek is ontstaan. Deze balans wordt bereikt door een complex van factoren zorgvuldig op elkaar af te stemmen, zodat er een creatie ontstaat waarbij de wensen en eisen van de klant zijn geïntegreerd.
Een goed ontwerp is hoofdzaak, maar wat Ontwerpstudio DIT van vele architecten onderscheidt, is dat wij ons tevens hebben toegelegd op de realisatie van het ontwerp. Wij beschikken over een eigen meubelmakerij cq. werkplaats waar verschillende werkzaamheden voor de realisatie kunnen worden voorbereid.

Ontwerpstudio DIT is aangesloten bij de BNO, Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers en is opgenomen in het Architectenregister.